Lederprogram

Det er mange morsomme ting du kan delta på som leder i løpet av leiren. Det vil være utflukt, lederkro og flere lederkurs. Lederprogrammet er for alle som er 16 år og eldre. I tillegg kan du benytte deg av de ulike åpne tilbudene på leiren, som Speidermuseet, Globalteltet, Påvirkningsteltet og Caféen.

Lederkro

I løpet av leiren vil det være fire lederkroer. Der får du blant annet høre musikk, være med på panalsamtale og spise vafler. Du finner lederkroene i lederteltet lørdag, tirsdag, onsdag og fredag fra kl. 21:00.

Lederutflukter

Tur til Uburen

Ledere og rovere over 16 år kan tirsdag 5. juli bli med på topptur opp til Uburen, et sted med flott utsikt og en dyster historie.

Toppen har fått navnet sitt etter at en her kvittet seg med uønskede barn. Dette er heldigvis et tilbakelagt kapittel i historien, og i dag er fjellet mest kjent for den flotte utsikten. På en dag med klarvær er det mulig å se helt til Karmøy fra toppen.

Vi regner 5-6 timer på turen. Den er klassifisert med middels vanskelighetsgrad på UT.no.
Turen krever ikke påmelding. Møt opp ved lederteltet i god tid før felles arvreise klokka 14.00.

Du kan lese mer om turen på UT.no sine sider.

Cruise i Lysefjorden

Ledere og rovere over 16 år kan delta på cruise innover Lysefjorden onsdag 6. juli. På turen skal vi blant annet se på Preikestolen, Hengjanefossen og den mystiske Fantahåla.

Avreise fra Forsand kai klokka 14:00. Vi er tilbake i Forsand igjen klokka 17:00. Det er gratis å delta på utflukten, men krever påmelding. Båten har plass til 130 passasjerer.

Påmelding skjer etter førstemann til mølla-prinsippet. Du kan melde deg på via dette skjemaet allerede nå. Du kan også melde deg på i servicetorget til og med søndag 3. juli.

Spørsmål til utfluktene kan sendes på e-post til Ragnhild Sunde Stokke i lederprogramkomiteen.

Kurs for rovere og ledere

Under leiren kan du delta på flere ulike lederkurs, for eksempel Barn med spesielle behov, Hvordan holde andakt, Lek og leirbål, Fotokurs og Kurs om vekst og rekruttering.

De fleste kursene arrangeres i lederteltet, noen arrangeres ute og et par finner du i leirkirka. Du finner mer informasjon om de ulike kursene i servicetorget og i lederteltet. Velkommen!