Ledige verv og frivillige roller

For de fleste verv og frivillige oppgaver er søknadsfristen snarest.

Intendantur - mat på leir

Ser etter komiteledere for:

• Kiosk

• Kafé

• Matdepo

Ser etter komitemedlemmer til:

• Kiosk

• Kafé

• Matdepo

• Stabsmesse

• Proviant

Intendantur er noe for deg hvis du synes det er gøy med organisering og struktur, og du trives med å arbeide både i patruljer og alene. Intendantur er helt vesentlig for å kunne gjennomføre leiren. Uten mat og drikke, duger helten ikke!

Er du interessert i en av rollene? Ta kontakt med etatsleder Amalie Ulevik Bjerk på amalie.bjerk@kmspeider.no

HMS og logistikk

Ser etter komiteledere for:

• Sikkerhet

• Hygiene

Ser etter komitemedlemmer i:

• Sanitet

• Brann

• Hygiene

• Sikkerhet

Felles for alle komiteene er at arbeidet vil handle om å utarbeide beredskapsplan, ROS-analyse, tiltak, og å følge opp oppgaver under leiren. Du vil samarbeide med resten av HMS og logistikk, og med de andre etatene.

For komitelederrollene ønsker vi noen med erfaring fra planlegging av leir eller arrangement. Faglig kompetanse innenfor de ulike feltene er en fordel, men ikke et behov. T

Interessert i en av oppgavene? Ta kontakt med etatsleder Tov Eirik Flatin på tov.eirik@kmspeider.no

Økonomi og administrasjon

Ser etter komitemedlemmer til:

• Materiell og innkjøp

Har du spørsmål eller er interessert i å være med? Ta kontakt med etatsleder Sindre Nesse på sindre.nesse@kmspeider.no

Kommunikasjon

Ser etter komiteleder for:

• Tekst og sosiale medier

Ser etter komitemedlemmer i:

• Foto

• Video

• Tekst

• Sosiale medier

Under leiren vil oppgaven din være å spre informasjon og speiderglede gjennom kule bilder, gøyale videoer, spennende artikler og bra innhold på sosiale medier. Du trenger ikke å ha erfaring for å bli med i kommunikasjonsstaben.

Hvis du har lyst til å være med, ta kontakt med nestleder for kommunikasjon Maria Gran på maria.gran@kmspeider.no

Andre oppgaver

Leirkirken

Leirkirken har behov for

• Kirkevakter som kan ta på seg 2-timersvakter fra 11.00-23.00

• Samtalepartnere og lyttende ører til dem som ønsker sjelesorg

Ved interesse for oppgaven, ta kontakt med solveig.leikvoll@kmspeider.no

Maurtua

Leiren har behov for maur som kan bygge leiren før deltakerne kommer, drifte leiren og rydde ned etter leiren.

Du melder deg på som maur samtidig som du melder deg på leiren.

Les mer om å være maur her.

Bilde av to frivillige vakter på leir.