LeirABC

Gnist Forsand

2.-9. juli 2022

LeirABC er under utvikling

Finner du ikke informasjonen du leter etter? Ta gjerne en kikk på ofte stilte spørsmål, eller send en e-post til gnist.kommunikasjon@kmspeider.no.

Om Gnist

Oppdatert 1. november 2021

Landsleir er vårt største arrangement og settes i sving hvert 4. år. Vi bygger leir, sover i telt, deltar på aktiviteter, har leirbål, drar på haik, holder gudstjeneste og alt dette sammen med tusenvis av andre speidere. Landsleir er en god arena for å møte gamle venner, bli kjent med nye og kanskje invitere med noen som ikke går i speideren? Både før og under leiren får du bli kjent med kjerneverdiene våre: fellesskap, kristen tro, friluftsliv, personlig utvikling og samfunnsengasjement.

En gnist er noe lite som setter i gang noe stort og vi kommer alle som vi er med vår gnist, og da skaper vi sammen en stor og flott leir!

Gnist skal være 2.-9. juli 2022 på Forsand i Sandnes kommune.

Per nå er vi omtrent 130 personer i stab. Foreløpig forventer vi omtrent 5.000 KFUK-KFUM-speidere og et foreløpig ukjent antall speidere fra Norges Speiderforbund. Kanskje kommer det noen speidere fra utlandet også.

Foto: Erik Bloch

Frivillig på leiren?

Vi ønsker oss flere frivillige som kan hjelpe oss med å arrangere leir! Vi trenger både folk som kan ta en aktiv og sentral rolle i planleggingen og folk som har lyst til å hjelpe til med en enkeltoppgave eller to.

Her kan du se hvilke oppgaver vi trenger hjelp til og melde din interesse.