For presse

Kontakt oss på e-post gnist.kommunikasjon@kmspeider.no.

Velkommen til å besøke oss på Gnist

Bli med på landsleir og vær speider for en hel dag! Start med flykræsj og nugatti til frokost, bli med på tøffe aktiviteter på dagtid, sjekk stemningen og sangstemmen under leirbålet på kvelden, og puss tennene i pussekroken. Dersom du trenger å jobbe litt underveis kan du få ditt eget leirkontor sammen med oss i pressestaben. 

Hvilken dag passer det best å besøke oss? Send en e-post eller ring pressekontakt, Anne Månum; anne.maanum@kmspeider.no, 412 01 181.

På landsleir Gnist skal vi være gnister som sprer varme og lys, og skape en samlingsplass hvor alle føler seg velkomne. Sammen skal vi tenne gnister i hverandre!

Leirprogram for presse

Hotelt og leirkontor hele uken

Ønsker du å overnatte og komme enda tettere på landsleirlivet? Da kan du på bo på Hotelt, med ferdig oppsatt feltseng i telt og mat inkludert. Les mer om Hotelt her.

Hva med å ta med seg hjemmekontoret til landsleiren? Vi tilbyr plass i pressestaben og en haug med gode bilde- og morsomme intervjumuligheter.

Aktiviteter
hele uken

Hver dag er det flere aktiviteter på programmet. Vi skal bygge modellfly, spille frisbeegolf, klatre i høye klatretårn vi har bygget selv, leke, spille spill, få nye venner og finne gnisten! Og til helgen skal vi ha silent disco!

Globalmarked
fredag 8. juli

Vi skal tenne gnisten for globalt engasjement gjennom blant annet globalmarked og globalløp hvor vi samler inn penger til prosjektene til KFUK-KFUM Global.

På Globalmarkedet blir det vaffelsalg, massasje og morsomme aktiviteter. Her er det bare kreativiteten som setter grenser, og du er invitert med på festen!

Avslutningsleirbål
fredag 8. juli

Velkommen til avslutningsleirbålet "Lyse for hverandre" fredag 8. juli kl 19.00.

Warning: Det kan bli tårevått på avslutningsseremonien, hvor man må ta farvel med nye og gamle venner, og kanskje en leirkjæreste. Heldigvis er det flere speider-arrangementer og leirer i vente!

Kommunikasjonsetaten

Astrid-Amalie Heldal
Etatsleder kommunikasjon
E-post
Tlf: 959 49 588

Johan Andreas Håland Thorkaas
Leirsjef
E-post
Tlf: 412 99 128

Anita Yvonne Rønning Bach
Viseleirsjef
E-post
Tlf: 400 21 420