Program

Programmet for leiren er fortsatt under utvikling. Vi kan likevel allerede nå friste med blant annet globalløp, roverkro, kortkurs, bra sceneshow, globalmarked og haik!

Når programmet er klart, vil du finne det her.

Globaldag

Den siste fulle dagen på Gnist Forsand 2022 er globaldag! Denne dagen handler om å forstå urettferdighetene i verden, og lære hva vi kan gjøre med det. Vi skal rett og slett tenne gnisten for globalt engasjement gjennom blant annet globalmarked og globalløp hvor vi samler inn penger til prosjektene til KFUK-KFUM Global.

Globalmarked

Globalmarkedet går ut på at hver enkelt gruppe finner en måte å samle inn penger på. Det kan dere gjøre ved å for eksempel ha en stand hvor dere selger vafler, fletter hår, tilbyr massasje eller lignende. Her er det bare kreativiteten som setter grenser! Det kan være lurt å starte med en idémyldring før leiren sånn at dere har tid til å forberede dere.

Globalløp

Under globalløpet løper speiderne, lederne og de som vil, til inntekt for globalaksjonen. De som skal løpe samler sponsorer i forkant av løpet. Sponsorene kan sponse med rundebeløp eller et fast beløp.

Det er kjempekult om gruppa eller enkeltspeidere løper med kostymer! Det kan for eksempel være karakterer fra filmer, dyr eller å male kule tekster på t-skjorter. Det kan også være gøy å "løpe" på alternative måter, for eksempel ved hjelp av trillebår, å gå baklengs, stupe kråke eller noe helt annet.

Vi deler også ut premier blant de som deltar!

Mer informasjon om sponsorregistrering kommer utover våren.
Vi gleder oss til å avsløre innsamlingsprosjektet og til å se dere på leir!

Bilde av en speider som blir dyttet i en trillevogn under globalløpet.

Foto: Audun Berdal