Mat på leir
Her kan du se informasjon om mat på leir.
Bursdagskake
Under leiren er det mulig å bestille bursdagskaker i kaféen.
Bestill kake senest klokken 22.00 i kafételtet to dager før dere skal ha den. Eksempel, kaker som blir bestilt mandag, blir levert onsdag.
Kaker for levering mandag må bestilles senest klokka 22.00 torsdagen før.
Gruppa må selv betale for kaker som blir bestilt gjennom kaféen.
Bål, grue og matlaging
Dersom det ikke blir innført bålforbud vil det være lov å tilberede mat på bålpanne, grue, grill, i tønner og lignende.
Alle må ha med kokeapparat med gassbluss og gass til matlaging i bakhånd, i tilfelle det blir bålforbud. Slik unngår vi at gruppa står uten tilberedingsmuligheter ved et eventuelt bålforbud.
Det er lov til å ha bål på gruppeområdet for leirbål, så lenge det ikke blir innført bålforbud. Bålet må enten være på en bålplass dere graver ut, i en bålpanne eller lignende. Graver dere en bålplass må hullet fylles opp igjen og torven legges tilbake ved leirens slutt. Ta gjerne med en gnistfanger til bålpannen. Følg regler for bålfyring, ha nok vann og brannslukningsutstyr tilgjengelig.
Dere kan hente ved til leirbål på leirområde. Anvisning gis ved adkomst leir.
Mathenting
Matteltet vil være oppe fra lørdag morgen og maten blir utdelt fra utleveringsteltet som dere finner på leirområdet.
Åpningstider:
Frokost og supplement til lunsj: 7.45-9.45
Middag: 15.00-16.00
Frokost dagen etter og supplement til kvelds: 21.00-22.00
For å begrense matsvinn i størst mulig grad, ønsker vi at dere bare henter det dere trenger, og heller går to ganger dersom dere ønsker mer mat. Det vil også være mulig å levere inn igjen ting dersom dere har hentet ut mer enn dere trenger, #spisoppmaten.
Meny
Til alle retter vil det også være diettvennlige alternativer for dere som har meldt inn behov for det.
Hamburger med grønnsaker og syltet rødløk
Pasta bolognese
Laks med agurksalat, revet gulrot og potetmos
Indisk gryte med kokosmelk og kikerter
Kylling fajitas - wraps (haik)
Pitabrød med fiskekaker
Sommerkoteletter med kål, kokte poteter og urtedressing